Вночі російські війська атакували Дніпропетровську область: збито 12 "Шахедів"

Вночі 23 вересня росіяни атакували Дніпропетровську область - в обласному центрі було пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури. Про це повідомляє голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак у Телеграм вранці 23 вересня.

"Цієї ночі в області було гучно. Захисники з ПвК "Схід" збили в небі над Дніпропетровщиною 12 ворожих БпЛА. Це були "Шахеди". Уламки пошкодили об'єкт критичної інфраструктури Дніпра. У Новоолександрівській громаді Дніпровського району понівечили дві АЗС та світлофор. Зайнялася суха трава. Полум'я рятувальники приборкали. Інші наслідки атаки уточнюються. Люди – неушкоджені", - наголосив Лисак.

За його словами, також були обстріли Нікопольщини. Так, на Марганець агресор скинув боєприпас з безпілотника. По Червоногригорівській громаді – вгатив з важкої артилерії. Потрощені 10 приватних будинків. В одному з них загорівся дах. Вогонь загасили. Ще побиті й 5 господарських споруд та газогін.

Минулося без загиблих і постраждалих.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті