Внаслідок нічного обстрілу Нікополя загинув цивільний

Російські окупанти під час нічного обстрілу 9 лютого Нікополя на Дніпропетровщині вбили мирного мешканця. Про це у Telegram повідомив голова районної військової адміністрації Євген Євтушенко.

"Вночі окупанти здійснили обстріл міста Нікополь. Двадцять чотири постріли зі ствольної артилерії. Внаслідок обстрілу загинув мирний житель міста, 1985 року народження", - повідомив чиновник.

Крім цього в результаті обстрілу було пошкоджено 16 приватних будинків, а також сім господарських будівель, будівлі приватного підприємства та два автомобілі. Одна господарська споруда була повністю зруйнована.

Мер Нікополя Олександр Саюк додав, що пошкодження також отримали лінії електропередач та газопровід. Наразі фахівці працюють над їх відновленням.

"Продовжується робота щодо усунення наслідків удару росіян. Вся інфраструктура функціонує. Комунальні підприємства працюють", - додав глава міста.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що рашисти за добу 87 разів обстріляли Сумщину.

Статті

Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Світ
16.04.2024
10:17

«Енергійний контрудар може стати джокером у рукаві Сирського». Російські ЗМІ про Україну

"Загальна оцінка українських резервів приводить до висновку: наявних сил і засобів командуванню ЗСУ не вистачить для проведення стратегічного наступу. Але їх достатньо для енергійного контрудару оперативного масштабу на одному напрямку".
Всі статті