VIP-пропагандистка Сімоньян розуміє, що якщо РФ програє, "Гаага" очікує навіть кремлівських двірників

Російська пропагандистка Маргарита Сімоньян розуміє, що якщо РФ програє, то під суд відправлять усіх, хто причетний до терористичних дій країни-агресора. Про це вона розповіла в ефірі одного із російських телеканалів.

Вони готуються взяти наш (світовою спільнотою визнаний територією України – "ОстроВ") Крим. Ну а ми робимо єдине, що можемо робити в цій ситуації: ми бомбимо, бомбимо щодня. Бомбимо їхню інфраструктуру... Бачить Бог, ми цього не хотіли...", - визнала вона російський терор щодо України.

За словами Симоньян, багато людей у високих колах РФ, яких вона знає, розуміють, що ці дії кримінально караються в рамках міжнародного правосуддя. Вона їх засуджує та закликає не боятися "Гааги", а боятися програти.

"Я хочу сказати, що, якщо ми примудримося програти, умовна "Гаага" або конкретна чекає навіть двірників, які бруківку всередині за кремлівською стіною підмітають", - визнала вона відповідальність Кремля за злочини, які скоюються РФ.

Виходячи з цього, VIP-пропагандистка пропонує продовжувати знищення української інфраструктури, тому що "від того, що ще один район Києва залишиться без світла чи не залишиться, масштаб катастрофи, в якій опиниться наша країна, якщо ми примудримося це зробити (програти агресивну війну) "ОстроВ"), навіть уявити неможливо".

"Тому "Гааги" боятися – до лісу не ходити", - закликає пані Симоньян продовжити знищення України.

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті