Віктор Павлущик офіційно призначений головою НАЗК

Кабінет Міністрів України призначив Віктора Павлущика на посаду Голови Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК). Розпорядження № 162-р прийнято сьогодні, 27 лютого, на засіданні Уряду, - повідомило НАЗК.

"Віктор Павлущик з 2015 року працював у Національному антикорупційному бюро України (НАБУ), дотепер був старшим детективом - керівником відділу детективів НАБУ. З 2008 по 2015 рік проходив військову службу в органах Служби безпеки України на оперативних посадах та посадах керівного складу", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 25 лютого Конкурсна комісія з відбору на посаду Голови НАЗК визначила Віктора Павлущика переможцем конкурсу, який згідно з обґрунтованим рішенням комісії має найкращі професійний досвід, знання і якості для виконання службових обов’язків Голови НАЗК, а також відповідає критеріям компетентності та доброчесності. Всього у конкурсі, який тривав з 13 листопада 2023 року, взяв участь 51 кандидат. 

Довідково:

Голова НАЗК призначається на посаду Кабінетом Міністрів України за результатами відкритого конкурсного відбору строком на чотири роки та не може обіймати цю посаду двічі підряд. Термін перебування на посаді попереднього Голови НАЗК, Олександра Новікова, сплив 15 січня 2024 року.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті