Військові РФ деморалізовані через вдалі рейди російських легіонерів та перспективу "прикривати кордон" на напрямку прориву

Військові окупаційної армії деморалізовані  через вдалі рейди російських легіонерів. Про це повідомив Центр нацспротиву 17 березня.

"Попри успішні рейдові дії легіонерів РДК, "Свободи Росії", Сибірського батальйону, а також добровольців з тимчасово окупованої території Ічкерії на території Бєлгородської та Курської областей, російські "замполіти" продовжують переконувати путінських вояк у тому, що вони "от-от захоплять Одесу". Цей успіх настільки стривожив російське військове керівництво, що серед військовослужбовців 25 армії, підрозділи якої дислокуються на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей, ширяться чутки про можливе їх переміщення задля прикриття російсько-українського кордону на вищезгаданому напрямку прориву", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що також на тлі цих рейдів російських добровольців на території ворога, серед окупантів здійнялась чергова хвиля невдоволення, оскільки їхнє командування призупинило будь-які відпустки. Водночас дружини окупантів скаржаться на те, що їх чоловікам вже більше як рік не надають відпустки. Однак при їх зверненні в прокуратуру РФ з цього приводу, командування ЗС РФ переводить таких чоловіків у штурмові загони.

"Військове керівництво РФ постійно користується юридичною беззахисністю свого населення. Відповідно до контрактів, які підписують росіяни, вони рахуються в одному підрозділі, зазвичай тиловому, але по факту залучаються до штурмових дій на лінії бойового зіткнення", - йдеться також у повідомленні.

Раніше повідомлялось, що підрозділи російських визвольних сил разом із добровольцями Чеченської республіки Ічкерія звільнили Горьківський у росії.

Раніше також "Свобода Росії", РДК і Сибірський батальйон заявили про свою готовність до діалогу з путіним.

Статті

Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Всі статті