Від вибуху на заводі під Москвою постраждали щонайменше 20 людей, оголошено тотальну евакуацію

Щонайменше 20 осіб постраждали внаслідок вибуху на території Загорського оптико-механічного заводу в підмосковному Сергієвому Посаді 9 серпня. Про це повідомляє низка російських ЗМІ та Телеграм-каналів.

За данням "Baza", постраждалі перебувають у стані середнього ступеня тяжкості. Також деякі люди можуть перебувати під завалами.

Наразі відомо, що з заводу організовують тотальну евакуацію з усіх будівель, а на місце події прибули російські силовики та місцева влада.

За попередніми даними російських Телеграм-каналів, вибух стався на складі з піротехнікою, проте ця інформація ще перевіряється. За однією з версій, місто атакував безпілотник.

Як повідомлялося, у Сергієвому Посаді Московської області РФ 9 серпня пролунав потужний вибух. Після нього піднявся "гриб" диму.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті