Ветслужба "Котоландія" шукає господарів для бездомних котів та собак у Краматорську, Слов'янську, Костянтинівці (контакт)

Краматорська ветслужба "Котоландія" служби з питань утримання та поводження з тваринами шукає дім для своїх маленьких пацієнтів. Про це повідомили на сторінці "Котоландії" у facebook 1 квітня.

"Шукаємо маленьким жителям нашого центру хорошу сім'ю і будиночок. Подивіться, які вони милі. Так хочеться, щоб вони здобули щастя, бути потрібними. Від нас за віком безкоштовна стерилізація", - йдеться в повідомленні, у якому пропонується взяти додому цуценят.

Зазначається, що в межах Краматорська, Слов'янська й Костянтинівки цуценят доставить ветслужба. 

"Прекрасні кішечки та котик нашого центру ветслужба "Котоландія" в пошуках люблячого господаря, стерелізовані, щеплені та дуже ласкаві", - сказано в іншому повідомленні.

Бажаючі можуть звертатись до "Котоландії" за телефоном 099-252-50-39.

Раніше повідомлялось, що у Чернігові на річці Стрижень врятували ондатру, яка самостійно не могла вибратися зі споруди дамби.

Статті

Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Всі статті