Весь світ у захваті від дій українських військових - Зеленський

Весь світ у захваті від контрнаступальних дій українських військових на півдні, півночі та сході нашої держави. Про це заявив президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні 11 вересня.

"Сьогодні – 200 днів нашого спротиву. Нашої боротьби. Нашої вітчизняної війни. За волю, за незалежність, за право бути. У ці 200 днів нам чимало вдалось, але найважливіше, а тому найважче – попереду. І це звернення я хочу присвятити саме тим, хто попереду. І кому зараз найважче, бо вони роблять найважливіше.

200 днів українського спротиву. Майже 5 тисяч годин. Майже 300 тисяч хвилин. Майже 20 мільйонів секунд. І рівно стільки ж причин, щоб усім, завдяки кому це можливо, сказати сьогодні «дякую». Мільйони разів. Без жодних "майже". Сказати, що ми віримо в них, віримо в їхню перемогу. Без жодних "майже"", - зазначив президент.

 


У своєму зверненні він звернувся і подякував, зокрема: сухопутні війська, танкісти, наші ракетні війська та артилерія, наші Повітряні сили, наші Десантно-штурмові війська, наші Військово-Морські сили, сили протиповітряної оборони України, зенітні ракетні війська, радіотехнічні війська, ППО Сухопутних і Військово-Морських сил, розвідка, спецпризначенці, Сили спеціальних операцій. Ті, хто йде «на ви», сили територіальної оборони, медичні війська.

"Сьогодні ваші дії на півночі, півдні та сході України бачать і відзначають усі. Світ у захваті. Ворог – у паніці. Україна пишається вами, вірить у вас, молиться за вас, чекає на вас", - підкреслив голова держави.

Статті

Країна
20.04.2024
10:00

Хмари на горизонті, або Чому у бізнесу "псується настрій"?

Валовий внутрішній продукт (ВВП) за січень-лютий зріс на 3,6%, за даними Мінекономіки. Не варто забувати, що у січні 2023 р. зафіксовано падіння на 32%, у лютому – на 26%. Тобто, були дуже погані показники. Зараз - зростання.
Світ
20.04.2024
09:31

"Трамп хоче, щоб Конгрес ухвалив рішення про допомогу Україні". Огляд західних медіа

Якщо Трамп повернеться на посаду і спробує проштовхнути мирну угоду між Росією і Україною, йому потрібно, щоб Україна мала сильну військову позицію.
Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Всі статті