Ватажок терористів Ходаковський назвав Вугледар "недомістом" та запропонував його знести

Лідер терористичного угрупування "Восток" Олександр Ходаковський назвав Вугледар на Донеччині "недомістом"  та запропонував його знести. Відповідний допис опубліковано у телеграм-каналі терориста.

Ходаковський визнав, що це російська армія зруйнувала Маріуполь, оскільки ніхто не вчив її військових вести штурмові дії.

"Ми зносимо перед собою все, що противник може використовувати як укриття, і тому такі наслідки. Досвід боїв у Маріуполі показав, що достатньо кількох грамотно організованих взводів, щоб тримати батальйон. Щоб потрапити в будівлю і проводити в ній зачистку - до будівлі потрібно підійти. Противник косить вогнем штурмовиків на підходах, і лише один вихід - зносити цей будинок до такої матері хоч чим. Зараз це недомісто Вугледар вкотре демонструє мою правоту. Нагадаю, що в перший день вирішального наступу на Севастополь німці витратили чотири тисячі тонн снарядів. Якщо ми хочемо взяти Вугледар – нам нічого не залишається, окрім як зносити перед собою все. Але чим? Поки не знесемо – класти особовий склад у безуспішних спробах відвоювати хоч шматок – неправильно", - заявив Ходаковський.

Як повідомлялося раніше, ЗСУ в районі Вугледара повернули свої позиції і зайняли російські

Статті

Країна
29.03.2024
10:18

У Криму стає страшно: зростає популярність страхування від БПЛА

...Ці виплати ніхто не побачить, тому що немає законодавчої бази: якщо вони страхують від терористичного акту, то має бути рішення про порушення кримінальної справи за відповідною статтею тощо. Все інше – гарні слова та обіцянки, якими годуватимуть.
Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Всі статті