Ватажок "ЛНР" пообіцяв у найближчому майбутньому побудувати в окупованому Луганську новий аеропорт і відновити "повітряне сполучення" 

Ватажок "ЛНР" Леонід Пасічник пообіцяв побудувати в окупованому Луганську новий аеропорт уже в найближчому майбутньому. Про ці грандіозні плани він розповів в інтерв'ю місцевому телеканалу.

"У найближчій перспективі розглядається питання відновлення аеропорту, тобто повітряного сполучення ЛНР. Можливо, він буде не на тому місці, де знаходився старий аеропорт. Можливо, злітну смугу буде побудовано десь неподалік від старої будівлі аеропорту. Але те, що він буде відновлюватися - це абсолютно точно", - заявив він.

Як повідомлялося раніше, у вересні 2014 року бойовики "ЛНР" після масованих артобстрілів позицій сил АТО взяли луганський аеропорт під свій контроль. Під час боїв будівлю аеровокзалу та прилеглі будівлі було повністю зруйновано.

 

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті