Ватажок "ДНР" Пушилін заявив про проблеми зі світлом у "республіці"

Частина тимчасово окупованої росією території Донецької області залишається без світла внаслідок "нічного удару по енергосистемі". Про це заявив ватажок так званої "ДНР" Денис Пушилін. 

"Вночі противник спробував завдати шкоди енергосистемі регіону. На жаль, через масованість ударів, не все було збито. Без світла залишилися частина міст і районів Республіки. Унаслідок цього не подають тепло низка котелень, працюють аварійні бригади", - написав Пушилін у Телеграм. 

За його словами, у "частині населених пунктів енергопостачання вже відновлено",

Нагадаємо, міноборони РФ заявило, що вночі 26 листопада нібито було збито 20 безпілотників у Тульській, Брянській, Калузькій і Московській областях.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті