"Вагнерівці" продовжують отримувати великі зарплати після розпуску ПВК

Найманці ПВК "Вагнера" продовжують отримувати заробітну плату попри те, що було оголошено про їх розпуск. Про це повідомляє Telegram-канал "Можемо пояснити".

Як з'ясували ЗМІ, попри розпуск найманці все ще отримують зарплатню, але у меншому розмірі. Їх виплати знизились до 150 000 рублів, але і ця сума майже втричі більше, ніж у середньому зарплатня в росії.

Судячи з закритих чатів родичів бойовиків, після невдалого бунту Євгена Пригожина та припинення участі ПВК, зарплатня "вагнерівців" знизилась на 40%. Раніше бійці отримували 240 тисяч рублів на місяць. Кошти їм платили за участь у бойових діях

При цьому на виплату в 150 тисяч можуть розраховувати ті найманці, які готові виїхати в Білорусь або в африканські чи арабські країни.

Однак навіть попри це у ПВК почастішали скарги на затримки у виплатах, яких раніше не було. Сім'ї бойовиків занепокоєні тим, їх чоловіки залишені самі собі в готелях Анапи де чекають на закінчення контракту та можуть не довезти додому зароблене. Їх дружини бояться, що ті розтратять всі гроші в ресторанах.

Нагадаємо, Пригожин у Білорусі зареєстрував дешевеньку компанію, щоб "управляти майном" бази ПВК "Вагнер". 

Статті

Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Всі статті