У Повітряних Силах ЗСУ повідомили, якими ракетами та звідки вдарила росія

Росіяни атакували мирні міста України з усіх напрямків ракетами різних типів, зокрема з акваторії Чорного моря та з Каспійського регіону. Про це повідомила пресслужба Повітряних Сил ЗСУ 10 жовтня.

"10 жовтня о 6.00 ранку оскаженілий диктатор дав команду атакувати мирні міста України з усіх напрямків ракетами різних типів, зокрема з акваторії Чорного моря та з Каспійського регіону!, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що були застосовані високоточні крилаті ракети наземного, морського та повітряного базування.

"Х-101, Х-555 окупанти запускають з району Каспію із одинадцяти літаків-ракетоносців стратегічної бомбардувальної авіації Ту-95 та Ту-160. Крилаті ракети «Калібр» – із кораблів у Чорному морі. ОТРК «Іскандер» наземного базування – з різних напрямків. Також ворог застосовує ракети зенітних ракетних комплексів С-300 та РЗСВ «Торнадо-С»", - повідомили військові.

Уточнюється, що станом на 11.40 10 жовтня ворог застосував по Україні більше 80 ракет. Протиповітряною обороною Повітряних Сил у взаємодії з підрозділами ППО Сухопутних військ збито близько 45 ракет.

Крім того, протиповітряною обороною знищено 9 із 12 дронів-камікадзе «Shahed-136».

Як повідомлялося, сьогодні вранці російською федерацією було завдано ракетних та ракетно-авіаційних ударів по території України з районів Каспійського моря та Нижнього Новгорода по містах Київ, Львів, Прилуки, Хмельницький, Дніпро, Ніжин, Житомир, Харків та ін.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті