В "Укрзалізниці" заявили, що квитки на поїзд можна буде купити через верифікацію в Дії

"Укрзалізниця" нині працює над інтеграцією з додатком "Дія", щоб унеможливити діяльність перекупів на міжнародні рейси. Про це повідомив керівник пасажирського напрямку "УЗ" Олександр Перцовський в ефірі національного телемарафону "Єдині новини", - пише "Суспільне".

"Відтак, якщо якась аномальна активність, людина починає масово скуповувати квитки, то можна було її заблокувати. І вже не було можливості з нової сім-карти, нового номеру телефона продовжувати ці активності", — сказав посадовець.

Перцовський підкреслив, що для "Укрзалізниці" принципово залишити історію з перекупами у минулому.

Він також зазначив, що 3 вересня відправився додатковий потяг із Києва до Варшави з пересадкою у Хелмі. За його словами, всі пасажири придбали на нього квитки спокійно у мобільному застосунку "УЗ".

Посадовець пояснив, що з початку повномасштабної війни практично в 12 разів зросли обсяги міжнародних пасажирських перевезень. Щодо залізничного сполучення з Польщею, то використані всі слоти залізничних операторів. Щодо Відня — є різниця в колії, тобто в Австрію можна заїжджати іншими вагонами, яких в "Укрзалізниці" є невелика кількість.

"Щодо Польщі — всі продажі в онлайні. Вже пішли в минуле так звані прикасові бариги, які ходять та перекуповують квитки. Все є в онлайн-системах. Змінили систему повернення квитків. Як працювали перекупи? Вони брали квиток, потім отримували замовлення і на інше ім’я обмінювали його у системі. Зараз це неможливо", — додав Перцовський.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті