В Україні запрацювала "гаряча лінія" для ветеранів та їхніх родин

Український ветеранський фонд запустив "гарячу лінію" кризової допомоги та підтримки для ветеранів та їхніх родин. Про це повідомили на сайті Київської міської ради.

Звертатись на гарячу лінію можуть ветерани, члени їхніх родин – люди, які потребують кризової підтримки тут і зараз.

«Гаряча лінія покликана допомогти тут і зараз, дати опору і ґрунт під ногами в мить, коли здається, що весь світ довкола руйнується. Труднощі переживання кризових ситуацій, тривоги, страхи, проблеми у відносинах, самореалізації, сенсу життя – з цими та іншими викликами допоможуть впоратися наші фахівці», – зазначили у фонді.

Зокрема ті, хто опинився у критичних ситуаціях і потребує невідкладної та своєчасної фахової підтримки, можуть звернутися за номером: (067) 400-46-60.

Лінія працює з понеділка до неділі (час роботи з 10:00 до 20:00).

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті