В Україні проводять онлайн-опитування батьків, вчителів та дітей щодо організації навчального року (форми для заповнення)

Офіс освітнього омбудсмена Сергія Горбачова проводить опитування серед батьків, вчителів, учнів та студентів щодо того, як має бути організоване навчання в умовах війни. Про це повідомив Сергій Горбачов на своїй сторінці у Facebook 4 серпня.

"Наразі триває підготовка до нового навчального року, – зазначив Горбачов. – Органи влади на місцях разом із закладами освіти працюють над визначенням форм здійснення освітнього процесу в закладах освіти. Зокрема, здійснюється робота щодо облаштування засновниками укриттів у закладі освіти, перевірки укриттів відповідними комісіями".

Омбудсмен закликав батьків, освітян та здобувачів освіти пройти онлайн-опитування задля спільного вирішення хвилюючих питань.

Активні посилання на опитувальники:

для батьків здобувачів освіти, які знаходяться в Україні;

для батьків здобувачів освіти, які знаходяться за кордоном;

для педагогічних працівників;

для здобувачів освіти.

Раніше повідомлялось, що МОН рекомендує розпочати навчання у закладах позашкільної освіти з 1 вересня.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті