В Україну повернули тіла 19 людей, які загинули в полоні, очікуються ще чотири – Котенко

Україна повернула тіла 19 осіб, які загинули в російському полоні. Про це повідомив уповноважений з питань осіб, зниклих безвісти, Олег Котенко під час круглого столу, присвяченого п’яти рокам закону про правовий статус зниклих безвісти осіб, 12 липня.

"Хочу вам такі прикрі приклади навести, коли людина перебуває у полоні, її допитують, ми бачимо (на відео. – "ОстроВ"). І 19 тіл я привіз, люди загинули в полоні. І ще чотири привезу найближчими днями, – сказав Котенко. – Це ті, хто були у полоні, і вони там загинули. Це про те, що ми знаємо, нам ці тіла повертають. Але є таке, що нам ці тіла можуть і не повернути".

Раніше повідомлялось, що Україна змогла повернути додому тіла 51 загиблого захисника 23 червня.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті