У столиці попрощалися з Героєм України, гендиректором «Нібулона» Вадатурським та його дружиною (ФОТО)

У Володимирському соборі Києві попрощалися з подружжям Вадатурських, яке загинуло від ракетного обстрілу рф, - Героєм України, гендиректором ТОВ СП «Нібулон» Олексієм Вадатурським та його дружиною Раїсою, - повідомляє Укрінформ.

Подружжя загинуло від прямого влучання ракети в будинок у Миколаєві.

Через підвищений рівень загроз на Півдні України прощання проходило в Києві у Володимирському кафедральному соборі.

Попрощатися з Героєм України та його дружиною прийшли рідні та близькі, колеги-аграрії, політики, народні депутати.

На площі перед Собором було розміщено фотографії, які підкреслювали зроблене Вадатурським для України та її людей.

Після церемонії прощання син загиблого Андрій Вадатурський, народний депутат України восьмого скликання, заявив для преси, що у пам’ять про батька і його дітище «Нібулон» буде не тільки збережене, а й розвиватиметься, нарощуватиме обсяги та далі створюватиме робочі місця.

«Олексій Опанасович був відкритою людиною, у нас ніколи не було особистої охорони, не жили праздним життям. Головна ідея для нього була – результат. Результат не приватизації чи якихось договорняків, а результат копіткої праці з нуля. "Нібулон" якраз і є чудовим прикладом цього», - сказав Андрій Вадатурський.


Також Андрій Олексійович переконаний, що попадання ракети у будинок батьків не було випадковим.

Статті

Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Донбас
21.04.2024
19:30

"Будуть руйнуватися українські міста, територія України все більше ставатиме диким полем". Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу, у повній відповідності до кремлівських методичок, "переживали" за подальшу долю України, раділи відсутності у ЗСУ західної допомоги, а коли палата представників Конгресу США все ж таки проголосувала за...
Луганськ
20.04.2024
19:37

«Ця війна не схожа на жодну іншу»: Україна продовжує напрацьовувати досвід психологічної підтримки поранених і тих, хто повернувся з полону

«Правду кажучи, мені не хочеться знов про все це згадувати… Так, я визнаю, що потребую допомоги психолога. Але зараз мені її не надають»
Всі статті