В СБУ показали, як нищать ворога на Луганщині за допомогою наземних дронів

На Луганщині СБУ нищить ворога за допомогою наземних дронів - знищено два танки та МТ-ЛБ. Про це повідомив у Телеграм очільник Луганскої ОВА Артем Лисогор 18 березня.

Як повідомляється, за допомогою наземних дронів "власного виробництва" співробітники ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях дистанційно мінують на лінії бойового зіткнення шляхи переміщення ворожої бронетехніки та особового складу. 

"Лише протягом кількох днів на одній ділянці, завдяки технології дистанційного мінування, відмінусовано російський танк Т-80 разом з екіпажем. На другій – танк з екіпажем, десантом та боєкомплектом. Вночі злетів у повітря ворожий МТ-ЛБ зі штурмовиками", - повідомив очільник ОВА.

Як повідомлялося, СБУ здійснила нічну атаку дронами на три нафтопереробних заводи у росії

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті