У низці областей України масові проблеми з електропостачанням після ракетних ударів

Увечері 11 вересня у багатьох областях спостерігаються масові проблеми з електропостачанням. Про це повідомляють органи влади та місцеві Telegram-канали.

У різних районах Харкова місцеві жителі повідомляють, що в них зникло світло. Схожа ситуація спостерігається і в місті Лозова, яке знаходиться у Харківській області.

У Дергачівській міській раді розповіли, що проблеми з електропостачанням пов'язані із ударами окупантів по критичній інфраструктурі.

За словами мера Харкова Ігоря Терехова, армія РФ вдарила по інфраструктурному об'єкту у Харкові. Це призвело до зникнення світла та води у багатьох районах.

Також голова Первомайської громади на Харківщині повідомляє, що область знеструмлена через удар по критичній інфраструктурі, обленерго працює над вирішенням проблеми.

На Сумщині впала напруга в електромережі у всій області. Про це повідомив голова Сумської ОВ Дмитро Живицький.

"Рекомендую по можливості вимкнути електроприлади тощо побутову техніку, щоб уникнути її пошкодження!", - написав Живицький у Телеграм.

У Дніпропетровській області рашисти вдарили по енергетичній інфраструктурі, повідомив керівник ОВА Валентин Резніченко. Внаслідок цього деякі міста та громади області залишилися без світла.

"Деякі міста та громади області залишилися без світла. Росіяни ударили по енергетичній інфраструктурі. Не можуть змиритися з поразками на полі бою. Та ми впораємося. Уже працюють усі служби. Відновимо все з максимально можливою швидкістю", - написав Резніченко.

Світло та водопостачання у Полтавській області скоро буде відновлено, енергетики вже працюють, повідомив керівник Полтавської ОВА Лунін.

Також про проблеми з електропостачанням повідомили у Краматорській міській раді. У місцевих пабликах пишуть, що електрика пропала по всій Донецькій області.

Статті

Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Всі статті