У рубіжанській лікарні в Дніпрі ВПО з Луганщини можуть безкоштовно отримати інсулін (ФОТО, КОНТАКТИ)

В Дніпрі у релокованій рубіжанській лікарні переселенцям з Луганської області можна безкоштовно отримати інсулін. Про це повідомила Луганська ОВА у своєму Телеграм-каналі 14 листопада.

"Комунальне некомерційне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги" міста Рубіжне працює за адресою: місто Дніпро, вул. Будівельників, 23 (правий берег, Чечелівський район, 1-й поверх бізнес-центру" "ДАЛАС"), – сказано в повідомленні. – У медзакладі, зокрема, можна безкоштовно отримати препарати інсуліну пацієнтам з цукровим діабетом".

Уточнюється, що це такі препарати:

- Хумодар Р100 Р, суспензія для ін’єкцій, 100 МО/мл, по 5 мл у флаконі;

- Хумодар К 25 100Р, суспензія для ін’єкцій, 100 МО/мл, по 5 мл у флаконі;

- Хумодар Б 100Р, суспензія для ін’єкцій, 100 МО/мл, по 5 мл у флаконі.

Підкреслюється, що сімейні лікарі та медичні сестри надають безкоштовну первинну медичну допомогу та послуги за Програмою медичних гарантій внутрішньо переміщеним жителям Луганщини, переселенцям із будь-якої області України, мешканцям міста Дніпро безпосередньо за зверненням або за попереднім записом по телефону 066-934-89-79.

Часи прийому: понеділок-п'ятниця, 09:00 – 15:00.

Раніше повідомлялось, що переселенці з Луганської області на Рівненщині можуть отримати інсулін.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті