У росії після оголошення мобілізації підпалюють військкомати

У росії за два дні з моменту оголошення мобілізації підпалили низку військкоматів, - повідомляє 23 вересня "Медуза".

Так, у Хабаровську кинули коктейль Молотова у вікно військового комісаріату Індустріального району. В результаті спалахнули два кабінети. Постраждалих немає.

Також, за даними Baza, спробу підпалу військкомату здійснено у місті Вільному Амурській області. Вогнем від пляшки із запальною сумішшю пошкоджено фасад будівлі.

Влада міста Камишин Волгоградської області повідомила, що в будівлю адміністрації на Жовтневій вулиці невідомі кинули «запальний предмет». "В результаті будівлі завдано незначної шкоди", - заявили чиновники.

У Костромі на стінах міського військкомату були написані лайки через оголошену мобілізацію. На стіні комісаріату написали: «Анус собі мобілізуй, пес! Не твоя особиста армія!».

Напередодні повідомлялося про як мінімум чотири підпали військкоматів — у Петербурзі, Нижньому Новгороді, Оренбурзькій області та Забайкальському краї. У Тольятті кинули «коктейль Молотова» до будівлі адміністрації.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті