У росії засуджений за розкрадання сотень мільйонів рублів просить путіна про помилування та відправлення на війну в Україну

У росії засуджений за розкрадання сотень мільйонів рублів екс-гендиректор дослідницького центру "МАІ-ЛАСТАР" Володимир Анісімов попросив пробачити його та відправити на війну в Україну. Про це повідомляє російський телеграм-канал Mash 9 січня.

"Один із винних у провалі російської марсіанської програми та засуджений за розкрадання сотень мільйонів рублів екс-гендиректор дослідницького центру "МАІ-ЛАСТАР" попросив пробачити його та відправити в зону СВО. Тому що у нього знання, досвід та брудна совість, яку хочеться почистити", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Володимир Анісімов отримав 15 років та 9 місяців в'язниці у вересні 2021 року. За те, що робив кеш на держоборонзамовленнях разом зі своїми спільниками. "А нещодавно написав листа президенту. Сказав, що у всіх гріхах покаявся, став супер-пупер законослухняним і тепер хоче спокутувати провину перед країною в зоні проведення спецоперації", - пишуть у телеграм-каналі..

"Але найголовніше - Анісімов вважає, що ні в чому не винен. Так як у 2017-му тонни бюджетних рублів та ракети-носії "Союз 2.1б" із супутником "Метеор" загубилися виключно з вини генерал-лейтенанта ФСБ у відставці Сергія Солодовнікова Він працював заступником гендира НУО імені Лавочкіна, яке і замовило у "МАІ-ЛАСТАР" дослідження", - так описує телеграм-канал ситуацію з крадіжкою у вищих ешелонах влади росії.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті