У росії на зустріч із путіним зібрали "спеціальних" солдатських матерів

Російський диктатор путін провів показову зустріч із жінками - матерями солдатів, які воюють в Україні. Його співрозмовницями виявились представниціі провладних рухів, чиновниці та "єдинороски". Про це повідомляє телеграм-канал "Можемо пояснити" 25 листопада.

Так, про проблеми солдатів путіну розповідала московська чиновниця та депутатка-єдинороска Ольга Бельцева. Праворуч від путіна, у чорній хустці, сиділа Жарадат Агуєва, представниця чеченської «аристократії». Її сини – високопоставлені силовики, командир батальйону «Захід-Ахмат» Ісмаїл Агуєв та начальник Курчалоєвського РВВС Рустам Агуєв. Обидва воюють в Україні. Глава Чечні неодноразово називав Рустама Агуєва "братом". Про «подвиги» Ісмаїла Агуєва Кадиров регулярно розповідав у своєму телеграм-каналі.

Ще одна співрозмовниця путіна – керівник Підмосковного виконкому ОНФ Юлія Бєлєхова. Очолює заразом і Асоціацію голів рад багатоквартирних будинків Московської області.

Також поговорити з путіним приїхала Надія Узунова — 2019-го була радником із внутрішньої політики голови Хакасії, а зараз відповідає в Усть-Абаканському «Бойовому братстві» за збирання гуманітарної допомоги для мобілізованих.

Ліворуч від Путіна сиділа найтворчіша з мам, режисер Олеся Шигіна — вона знімає православне патріотичне кіно. Наприклад, фільм «Шлях» про поїздку з москви на острів Російський двох подруг. Дорогою вони заїжджають у монастирі, зупиняються у сім'ях та розпитують, чим живе росія.

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті