У російських прикордонних областях повідомляють про обстріли

У росії повідомляють про обстріл двох сіл у Брянській області сьогодні, 29 листопада. Про це пише телеграм-канал Маsh.

Зазначається, що обстріляли село Ломаківка та селище Мариця Брянської області. "Прилетіли сім мінометних мін 120 калібру", - йдеться у повідомленні, в якому в обстрілі звинувачують ЗСУ.

"Ймовірно, постраждав пенсіонер. Обидва населені пункти залишилися без світла. На місці працюють екстрені служби", - також пишуть росіяни.

Нагадаємо, що у неділю, 27 листопада, губернатор Білгородщини також повідомляв про обстріл.

"Внаслідок обстрілу селища Ленінського Шебекинського міського округу зруйновано один приватний житловий будинок. Жертв та постраждалих немає. Сім'ю переселили у безпечне місце", - йдеться у повідомленні Гладкова, який також наголошував на пошкодженні ліній електропередачі внаслідок обстрілу околиць Шебекіно.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті