В росії хочуть відібрати у Софії Ротару квартиру в Москві за підтримку ЗСУ

Організація "Ветерани Росії" закликала позбавити співачку Софію Ротару нерухомості в Москві через її "можливу фінансову підтримку" ЗСУ, - пишуть росЗМІ.

З відповідною заявою організація звернулася до Слідчого комітету РФ. У ній, зокрема, йдеться, що майно Ротару, а саме чотирикімнатну квартиру в центрі Москви, варто продати, а виручені кошти спрямувати на цілі так званої "сво" (війни проти України).

У російських соцмережах деталізують, що житло співачки площею 120 кв. м розташоване в Москві на Зоологічній вулиці. "Всередині - італійські гарнітури, особистий кабінет і розкішні спальні. Зовні - шлагбаум, закритий двір і охорона. Саму Ротару і навіть обслугу там не бачили дуже давно", - пишуть росіяни.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті