На Уралі у масштабній пожежі майже повністю згоріло селище, є загиблий

У Свердловській області РФ у масштабній пожежі майже повністю згоріло селище Сосьва, щонайменше одна людина загинула 25 квітня. Про це повідомили росЗМІ.

"Сосьви майже не залишилося. Згоріла центральна вулиця, школа, лікарня, колонія – повністю. Пригнали поїзд пожежний, вертольоти. А толку? Ніби як пожежа затихає, вітер зупинився, але загалом там повний жах. Людей розселяють по школах", – цитує слова очевидця місцеве видання.

Уточнюється, що в селищі Сосьва пожежа охопила 92 будинки, через що ввели режим надзвичайної ситуації. До гасіння залучили 60 рятувальників і 33 одиниці техніки, а також два пожежні потяги. Загальна площа пожежі перевищила дві тисячі квадратних метрів.

Повідомляється, що рятувальники виявили тіло одного загиблого.

Пожежа дісталася стін лікувально-виправного закладу, у зв'язку з чим усіх його мешканців (240 засуджених) було ухвалено рішення евакуювати. Підкреслюється, що цих людей провели вулицями селища під наглядом конвою.

"У складі пішої ходи є хворі, зокрема на туберкульоз, ВІЛ або гепатит С", – підкреслюється в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що в росії в Підмосков'ї сталася масштабна пожежа.

Статті

Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Всі статті