У РФ нагородили адвокатів, які представляли "засуджених" до страти іноземців в "ДНР"

Гільдія російських адвокатів нагородила Ігоря Вагіна та Дмитра Єршова, які представляли інтереси трьох засуджених у "ДНР" до страти полонених іноземців, які воювали на боці Збройних сил України (ЗСУ). Юристам вручили відзнаки "За внесок у розвиток адвокатури". Про це повідомляє “Радіо Свобода” 27 серпня.

На сайті гільдії адвокатів йдеться, що Вагін та Єршов з 15 квітня перебувають у відрядженні в зоні так званої “спецоперації”. Вони нібито щодня виїжджають на слідчі дії у зону бойових дій. Президент гільдії заявив, що Вагін та Єршов “з ризиком для життя, безкорисливо виконують свої адвокатські функції”.

Нагадаємо, що на початку червня так званий "верховний суд "ДНР”" засудив до страти громадян Великої Британії Ейдена Асліна та Шона Піннера, а також підданого Марокко Саадуна Брагіма. Їх "визнали винними у найманстві та спробі збройного захоплення влади". 

Як повідомлялось раніше, у "ДНР" "звинуватили" ще п'ятьох іноземців, які воювали на боці ЗСУ.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті