Внаслідок ударів по Запоріжжю ніхто з людей не постраждав (ФОТО)

Внаслідок ударів по Запоріжжю ніхто з людей не постраждав, але є поранені через ударі рашистів по громадам у регіоні. Про це повідомив голова Запорізьскої ОДА Олександр Старух у Телеграм.

"На щастя, після нової ракетної атаки ворога, усі живі та неушкоджені. В результаті потрапляння, зруйнована промислова будівля. Сьогоднішня подія вкотре нагадує: треба постійно залишатися пильними і обережними", - повідомив він.

Натомість поліцейські зафіксували наслідки чергових ворожих ударів по мирному населенню населених пунктів Пологівського та Василівського районів.

"Пошкоджено близько двох десятків житлових будинків і квартир. Поранені двоє цивільних. Упродовж минулої доби росіяни нещадно обстрілювали з реактивних систем залпового вогню і важкої артилерії домівки мешканців Гуляйпільщини. З кожним днем у районному центрі вулиці приватного сектору зазнають усе жахливіших руйнувань. Побиті дахи, пошкоджені фасади будівель, потрощена дворова територія, а подекуди – купи будівельного сміття замість будинків. У багатоповерхівках вибиті шибки, пошкоджені вікна та балкони.

Не кращою є й ситуація на Оріхівщині – там зруйноване житло місцевих мешканців та пошкоджені автомобілі", - йдетьяс у повідомленні поліції.

Також рашистських ударів укотре зазнали жителі села Приморського Василівського району. Рашисти пошкодили декілька будинків і господарчих будівель.

У результаті агресії окупантів поранено двох цивільних, їх госпіталізовано до медичного закладу.

За фактом воєнних злочинів поліцейські передали зібрали матеріали до УСБУ в Запорізькій області для відкриття кримінальних проваджень за ст. 438 Кримінального кодексу України «Порушення законів та звичаїв війни».

Статті

Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Всі статті