В результаті нічного обстрілу Нікополю пошкоджено 5 багатоповерхівок та 14 приватних будинків

Російські окупанти в ніч на 12 жовтня обстріляли Нікополь із реактивних систем залпового вогню. Про це розповів голова Криворізької міської військової адміністрації Олександр Вілкул у своєму телеграм-каналі.

Серед постраждалих є дитина.

"У Нікопольському районі окупанти продовжують терор мирних громад. Внаслідок обстрілів із ствольної артилерії, РСЗВ «Град» та «Ураган», у тому числі із застосуванням варварських фосфорних запальних боєприпасів у м. Нікополь отримали поранення 2 жінки – 1980р.н. та 1989р.н. та дівчинка – 2016р.н., госпіталізовані – стан тяжкий. Врятована жінка – 1980р.н.", - розповів Вілкул.

Внаслідок цього обстрілу у місті пошкоджені житлові будинки та об'єкти інфраструктури.

"Пошкоджено 5 п’ятиповерхових житлових будинка, 14 приватних житлових будинка, 15 господарчих споруд, 6 ліній електропередач, 3 газопроводи низького тиску. Також у місті пошкоджені інші цивільні об'єкти та об'єкти інфраструктури", - зазначив голова Криворізької МВА.

Як повідомлялося раніше, в ніч на 10 жовтня російські окупанти вдарили по Нікополю, пошкодивши об'єкти інфраструктури

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті