У районі Сватового поранено російського генерала, окупанти везуть у Ростов сотні тіл рашистів - Генштаб

Російська армія зазнає втрат, у тому числі серед керівного складу. Про це повідомляє Генеральний штаб у ранковому зведенні 23 вересня.

"Противник продовжує зазнавати збитків, зокрема і серед керівного складу. За наявною інформацією, внаслідок вогневої поразки в районі населеного пункту Сватово було поранено командира 144 мотострілецької дивізії 20 загальновійськової армії генерал-майора Цокова. Його було евакуйовано 20 вересня поточного року. З 19 по 20 вересня цього року до військового шпиталю в Ростові-на-Дону доставлено 105 тіл загиблих російських військовослужбовців, здійснюються попередні заходи щодо вживання ще 200 тіл найближчим часом", - зазначили у Генштабі.

Нагадаємо, що у Сватовому Силам оборони вдалося знищити комендатуру, а разом із нею і до 250 окупантів.

Як повідомлялося раніше, українська авіація Сил оборони вразила 25 районів зосередження живої сили та військової техніки супротивника та 6 позицій зенітних ракетних комплексів.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті