В Парижі пройшла чергова маніфестація за збільшення постачання європейської зброї для України

В Парижі, під дощем, пройшла чергова українська маніфестація за збільшення постачання європейської зброї для України. Разом з українцями Парижа участь у марші узяли два міських депутати, повідомляє Укрінформ.

"Нас чути, і ми будемо продовжувати. Ми проводимо дві маніфестації на тиждень та постійно змінюємо маршрути. Ідея полягає в тому, щоб не зупинятись і не давати французам забувати про Україну", - каже організатор подібних заходів, віцепрезидент Спілки українців Франції, Володимир Когутяк.

За його словами, найважливіше, щоб вони бачили, що «це не є кіно і не якісь історії, які розповідають лише в телевізорі, а що це - реальні люди й реальна війна»

Зараз французькі українці спільно зі Світовим конгресом українців займаються підготовкою мітингів та демонстрацій в усіх країнах, де я бодай невеличка українська громада до 2 річниці початку повномасштабної війни. Їх заплановано провести 24 лютого.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті