В ОП заявили про збільшення кількості мобільних груп для боротьби із "шахедами"

Заступник керівника Офісу президента Олексій Кулеба заявив про збільшення кількості мобільних груп для боротьби із "шахедами" по всій Україні. Про це він повідомив у своєму телеграм-каналі 19 листопада.

"Постійно триває активна робота з розширення мережі мобільних груп для боротьби із ударними безпілотниками. Разом працюємо над посиленням захисту енергетичної інфраструктури та цивільних обʼєктів. Мобільні групи вже довели свою ефективність", - зазначається у повідомленні.

Також він додав, що обласні військові адміністрації працюють над комплектуванням підрозділів не тільки транспортом, а й усіма необхідними приладами. 

"Нас дійсно чекає складна зима. Готуємось щодня та нарощуємоо потужності для ще більш ефективної протидії", - підкреслив Кулеба.

Як повідомлялось раніше, вночі в небі над Україною було знищено 15 "Шахедів".

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті