В окупованому Сєвєродонецьку рашисти посилюють мобілізаційні заходи

В тимчасово окупованому Сєвєродонецьку російські загарбники посилюють мобілізаційні заходи. Про це повідомила у Телеграмі Луганська ОВА із посиланням на начальника Сєвєродонецької МВА Олександра Стрюка, - передає Укрінформ.

«Там посилюються мобілізаційні заходи. Зараз більш ретельний і жорсткіший підхід до мобілізації чоловіків…Та інформація, яка надходить по окупованих районах, сільських районах майже повсюдно одна - загарбники займаються тим, що намагаються мобілізувати тих чоловіків, які залишилися в окупації, майже кожного», - сказав очільник МВА.

Він підкреслив, що на окупованій території Луганщини «вільних думок немає».

За словами Стрюка, жителі Сєвєродонецька, які перебувають у місті, пережили зиму практично без опалення, із постійними перебоями подачі води та електрики. І виїхати з тієї території наразі дуже складно, бо контроль виїзду з Сєвєродонецької громади росіяни зробили більш ретельним.

Як повідомлялося, окупанти демонтують обладнання на двох шахтах Довжанська на Луганщині.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті