В окупованому Мелітополі пролунали вибухи в районі локомотивного депо

У неділю, 2 лютого, в тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області пролунало кілька вибухів. Про це в Telegram повідомив міський голова Іван Федоров, а також колаборанти.

"Вибухова неділя для окупантів у Мелітополі. У місті лунають вибухи. Не щастить окупантам Мелітополя з локомотивним депо. Уже втретє за тиждень щось там вибухає", - написав мер.

За словами Федорова, місцеві жителі фіксують чорний дим над містом. Надалі належить встановити точні дані про ліквідовану техніку.

При цьому місцевий колаборант Володимир Рогов не тільки підтвердив удар по депо, а й заявив, що вибухи було чути "в різних частинах міста". Пізніше він також заявив, що російська ППО збила більшість українських снарядів від РСЗВ HIMARS.

"Усього було сім залпів. У небі над містом ППО Росії збила шість реактивних снарядів. Один снаряд потрапив у локомотивне депо", - заявив Рогов.

Однак надалі російські колаборанти почали стверджувати, що "єдиний" снаряд насправді влучив у будинок поруч із депо. Нібито внаслідок цього удару було поранено п'ятьох людей.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в окупованому Маріуполі пролунав потужний вибух.

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті