В окупованому Маріуполі водії водоканалу оголосили страйк через невиплату зарплат

Водії міськводоканалу оголосили в окупованому Маріуполі страйк, бо їм не виплачують зарплату впродовж двох місяців. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

В ЦНС зазначають, що через незаконну мобілізацію місцевих на окупованих територіях виник дефіцит робітників.

"Зокрема, бракує шахтарів, металургів, інженерів, будівельників, слюсарів, водіїв, лікарів та інших спеціальностей. Відтак водії міськводоканалу окупаційної адміністрації у м. Маріуполь оголосили страйк через невиплату зарплати впродовж двох місяців", - йдеться в повідомленні.

Також Центр спротиву називає ситуацію на окупованій частині Донбасу "критичною". Зокрема там відбувається постійне зростання цін: комунальні послуги та пальне подорожчали на 20%, ціни на продукти першої необхідності за пів року зросли від 20 до 45%.

Як повідомлялося, у "ДНР" вигадали нове виправдання зростанню цін на овочі та фрукти: звинувачують мармурового клопа.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті