В окупованому Донецьку не можуть впоратися зі стихійними звалищами: сміття не вивозять тижнями

 

Так виглядає майданчик для збору сміття на одній із вулиць Будьонівського району окупованого Донецька. «Сміттєзвалище прямо під будинком... Сморід стоїть неймовірний!!!! Адміністрація Будьонівського району не вживає жодних заходів!!! Дають номери телефонів, при наборі яких ніхто не відповідає... Представники «Громади» не вивозять повноцінно сміття", - скаржаться місцеві жителі.

Як повідомлялося раніше, ватажок «ДНР» Денис Пушилін визнав факт того, що в окупованому обласному центрі місцева влада не може вирішити проблему вивезення побутових відходів. «Проблема стає гострою і набуває системного характеру», - обурився він. Глава окупаційної адміністрації доручив главам «усіх муніципалітетів» до середи 15 травня «доповісти про поточну ситуацію і вжиті заходи щодо вирішення цієї проблеми». Інформації про звіт чиновників-колабораціоністів і позитивні зрушення станом на 25 травня немає.

 

Статті

Луганськ
15.06.2024
20:03

Робота на віддачу: як працює малий груповий будинок «Світанок», де виховуються діти-переселенці з Лисичанська

Звучить жахливо, але – він не розмовляв, по-перше, бо з ним у лікарні НЕ РОЗМОВЛЯЛИ. А по-друге – бо у нього в усі була пробка. І у ЛОР-відділенні цього не помітили!
Країна
15.06.2024
10:31

Кадрові проблеми Офісу президента: лояльних дедалі менше

"Подивіться, скільки міністрів перебуває у статусі «тимчасово виконуючий обов'язки». Коли кажуть, що багато хто хоче піти, але їх не відпускають, це більш ніж правда. Ідеться і про уряд, і про парламент"
Країна
14.06.2024
11:00

Курс гривні: Нацбанк "хлюпнув кисню" на $5,5 млрд

Ми хочемо, щоб наша нинішня магічна реальність враховувала перспективи того, що так може бути не завжди. І нам, можливо, потрібно зараз уже думати, готуватися, що на нас чекає у другому півріччі 2024 р., що чекає на нас у 2025 р.
Всі статті