В окупованій Макіївці заявили, що для нормальної роботи пасажирського транспорту не вистачає понад 100 автобусів

Доукомплектування «муніципального» парку пасажирських автобусів в окупованій Макіївці вимагає поставки щонайменше 100 машин. Цей факт визнав «начальник відділу транспорту адміністрації міського округу» Ігор Перепьолкін, - пишуть місцеві ЗМІ.

«Для формування повноцінного муніципального автобусного парку в Макіївці потрібно ще мінімум 100 автобусів, не рахуючи мікроавтобусів. Зараз у нас є приватні перевізники є, які закривають близько 70% перевезень. Сьогодні багато приватних перевізників, ФОПів, але в них багато машин таких, які вже давно просяться (на звалище - «ОстроВ») тому, що багато років ніхто не вкладався в них", - сказав Перепьолкін.

Він виступив за регулювання тарифів на проїзд таким чином, щоб вони давали змогу проводити ремонт і закупівлю нових машин, а також враховували рівень доходів громадян. 

Як повідомлялося раніше, з 1 травня проїзд у міських автобусах «ДНР» коштуватиме 30 рублів.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті