В окупованому Севастополі пролунали потужні вибухи – соцмережі (ВІДЕО)

У тимчасово окупованому Севастополі пролунала серія сильних вибухів. Про це у вівторок, 22 листопада, повідомляють місцеві Telegram-канали.

"Прямо зараз, Балаклава, 3 вибухи. Скло мало не вибило вдома", - повідомляють місцеві жителі.

Крім цього, вибухи пролунали у різних районах самого Севастополя. Зокрема, відзначаються райони Балки Германа та Остряків.

За словами місцевих жителів, на мисі Фіолент працюють засоби ППО. Також на опублікованому відео можна почути звуки зенітної стрілянини та потоки трасерів.

Пізніше інформацію про удари прокоментував гауляйтер Севастополя Михайло Развожаєв. За його словами, йдеться про чергову атаку безпілотників на місто.

"Прямо зараз працюють наші чергові сили ППО. Іде атака безпілотників. За попередньою інформацією два БПЛА вже збито. Усі сили та служби перебувають у бойовій готовності. Жодні цивільні об'єкти не постраждали. Прохання зберігати спокій", - заявив так званий голова Севастополя.

Нагадаємо, раніше сьогодні окупаційна влада півострова ввела в Криму високий рівень терористичної загрози.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті