В окупованому Маріуполі спалахнув перший "голодний бунт" – Андрющенко (ВІДЕО)

У тимчасово окупованому Маріуполі стався перший "голодний бунт". Про це 30 серпня у Telegram повідомляє радник мера Петро Андрющенко.

"Через те, що гуманітарки від окупантів немає, єдиним джерелом їжі для багатьох залишилася гуманітарка від Червоного Хреста. Але через надто велику кількість людей Червоний Хрест спробував скасувати видачу. Виник справжній бунт", - заявив чиновник.

Інцидент, за словами Андрющенка, трапився у парку Гурова. При цьому загалом це добре зображає спроби росіян довести мешканців міста до межі виживання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в окупованому Маріуполі спостерігається різкий стрибок злочинності.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті