В окупованому Донецьку повідомляють про "прильоти" в районі "Донецьк Сіті" та жертви (ФОТО)

В окупованому Донецьку сьогодні, 25 жовтня, повідомляють про кілька "прильотів" у Київському районі, а також у Будьонівському й Петрівському. Також зазначається, що є жертви серед мирних жителів, не уточнюючи інформацію. Про це пише Олексій Кулемзін, який називає себе "главою адміністрації" Донецька.

"За повідомленням місцевих жителів зафіксовано прильоти у районі бізнес-центру Донецьк-Сіті (Київський район Донецька)", - йдеться у його повідомленні у Телеграм-каналі.

Уточнюється, що "прильоти" зафіксовано на перехресті вул.Університетська та проспекту Панфілова.

"Внаслідок обстрілу Київського району на перетині вул.Університетської та пр. Панфілова є жертви серед мирних жителів. Анкетні дані загиблих встановлюються", - згодом написав Кулемзін.

Крім того, він повідомив, що під вогнем Будьонівський район, а також мікрорайон Текстильник.

"По Будьонівському району випущено 3 снаряди калібром 155 мм. По Петровському району випущено 8 ракет з БМ-21 "Град". Потрапляння в районі МРЕВ", - написав Кулемзін.

У разі війни неможливо перевірити інформацію.

Варто нагадати, що саме бойовики "ДНР" за потужної вогневої підтримки російської армії після 24 лютого розпочали активні бойові дії з метою "виходу на адміністративні кордони області".

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті