В окупованому Донецьку обстріляно район "Золотого кільця" (ФОТО, ВІДЕО)

В окупованому Донецьку повідомляють про обстріли в районі ТРЦ "Золоте кільце", "Континент" та кінцевої зупинки трамваїв маршрутів №3, 4, 8 сьогодні вдень, 3 жовтня. Про це повідомляють у місцевому сегменті соцмереж.

"Внаслідок обстрілу посипалося скління у ТРЦ "Золоте кільце", - пишуть донеччани.

Також повідомляється про руйнування в будівлі ТРК "Континент" і багатоповерхівці, що знаходиться поруч, у якої посипалися вікна.

Крім того, є пошкодження у трамваїв, що стояли на відстої.

"Вибуховою хвилею вибито скління вікон у ТК „Континент“, „Золоте кільце“. Пошкоджено будівлю диспетчерської та три трамваї на кінцевій зупинці»", - пишуть окупанти. Судячи з їхньої інформації, обійшлося без жертв.

 

 

Статті

Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Всі статті