В окупованій Кадіївці прицільно влучили в центр прийняття рішень, у сусідніх будівлях лише повилітали вікна (ФОТО)

В окупованій Кадіївці (Стаханові) поцілили в будівлю, де розміщався центр прийняття рішень окупантів, 13 вересня. Про це повідомляють місцеві Телеграм-канали та джерела "ОстроВа".

"ВСУ завдали удару по центру прийняття рішень у Кадіївці (Стаханові) по вул.. Островського – будівлі колишньої редакції "Телегазети", – повідомляє з посиланням на власні джерела Телеграм-канал "Сєвєродонецьк + Донбас".

Уточнюється, що цю будівлю сепаратисти-"козаки" "облюбували" для себе ще у 2014 році, коли місто було окуповано.

"Вчора, 13 вересня припинив своє існування центральний офіс видавництва "Телегазета" у місті Кадіївка, – написав у Facebook засновник видання, власник будівлі Дмитро Кліманов. – Свято Кобзона поповнилося новими учасниками. Замість офісу тепер дуже глибока вирва". 

Підкреслюється, що будівля знаходиться в безпосередній близькості від школи №2, при цьому в школа практично не постраждала – тише у спортзалі вилетіло вікно.

"Колаборанти в мережі демонструють це як руйнування в навчальному закладі, але для місцевих мешканців очевидно, що постріл був влучним, а "козаки" всі ці вісім років прикривались сусідством із школою", – каже джерело "ОстроВа".

Раніше повідомлялось, що у Кадіївці "прилетіло" в готель, де з 2014 року квартирували окупанти, завдяки чому було ліквідовано 200 рашистів-"ВДВшників".

Статті

Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Всі статті