В ОК "Південь" заявили, що військові, які розстріляли поліцейських, усе-таки служили у 28 ОМБр, але рік тому

Командування військ Оперативного командування "Південь" максимально сприяє правоохоронним органам у пошуку та затриманні осіб, які розстріляли поліцейських у ніч на 20 квітня на Вінниччині. Про це ОК "Південь" повідомило у Телеграм

"Щодо інформації про причетність наших військовослужбовців до скоєння тяжкого злочину на Вінниччині... Щиро співчуваємо родині загиблого поліцейського. Це важка втрата і винні обов'язково понесуть покарання... Ми докладаємо всіх зусиль, щоб сприяти розслідуванню цього випадку та забезпечити справедливість", -йдеться в заяві.

В ОК "Південь" також наголосили, що підозрювані у скоєнні злочину особи вже понад рік не мають стосунку до 28 окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу.

Раніше в 28 ОМБр заявили про те, що підозрювані в розстрілі поліцейських на Вінниччині не є їхніми військовослужбовцями.

"Дві особи, яких розшукують, - не є військовослужбовцями 28 ОМБр. Не поширюйте неправдиву інформацію", - заявили у бригаді

Як повідомлялося, невідомі в ніч на суботу близько 01:40 поблизу села Яланець Бершадської ОТГ Гайсинського району розстріляли поліцейських, які зупинили для перевірки автомобіль.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті