В Одесі внаслідок ракетної атаки загинуло 14 людей. Ще 46, в тому числі семеро співробітників ДСНС, отримали поранення

Внаслідок російської ракетної атаки вранці 15 березня загинуло 14 людей, серед яких місцеві жителі, медик та рятувальник. Ще 46 людей, в тому числі семеро співробітників ДСНС, отримали поранення. Про це повідомив у Телеграм очільник Одеської ОВА Олег Кіпер.

"Постраждалим надається вся необхідна допомога. Всі відповідні служби ліквідовують наслідки ворожої атаки. Правоохоронці фіксують черговий злочин росіян.

Завтра в Одесі та області буде оголошена жалоба. Висловлюю щирі співчуття родинам загиблих", - написав очільник Одеської ОВА

Внаслідок російського ракетного удару по місту вранці 15 березня було пошкоджено цивільну інфраструктуру, на місці влучання виникла пожежа. Про це повідомляє ДСНС у Телеграм.

Рятувальники ДСНС одразу прибули на місце удару та приступили до гасіння вогню, розбору завалів і пошуку постраждалих. Під час проведення робіт ворог повторно наніс ракетний удар, внаслідок якого загинув рятувальник. 

Також, за словами очільника Одеської ОВА Олега Кіпера, під час другого вибуху загинув фельдшер, який надавав допомогу постраждалим після першого ракетного удару

Ударом також пошкоджено 10 приватних будинків, станція технічного обслуговування, газопровід низького тиску та 2 пожежно-рятувальні автомобілі. Наразі тривають роботи щодо ліквідації пожежі газопроводу та приватного будинку на загальній площі близько 120 кв. м.

На місці працюють 50 рятувальників та 8 одиниць техніки ДСНС.

Нагадаємо, в Одесі вранці 15 березня пролунало кілька вибухів.

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті