В Одесі до пляжу принесло міну. Відпочивальників евакуювали

В Одесі до пляжу Ланжероні принесло хвилями морську міну. Її помітили та викликали рятувальників. Про це 20 серпня пише видання "Думська".

Як повідомили в обласному управлінні ДСНС, предмет, схожий на якірну міну, виявили за хвилерізом на пляжі Ланжерон. Поліцейські за допомогою гучномовця сповістили відпочивальників про небезпеку. На місці працюють піротехніки ДСНС.

В оперативному командуванні «Південь» підтвердили інформацію про предмет, схожий на міну, помічений відпочивальниками в морі.

«Нагадуємо: мінна небезпека залишається досить високою, у морі багато морських мін, розкиданих ворогом ще від початку повномасштабного вторгнення, а також можливі виявлення річкових, що принесло з наслідками великої повені після підриву Каховської ГЕС. Перебуваючи на небезпечних, неперевірених, невідкритих офіційно пляжах, ви наражаєте себе на небезпеку», — ідеться в повідомленні.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті