В Одесі дістали з-під завалів тіла двох загиблих, на зв'язок не виходять ще 7 мешканців багатоповерхівки

В Одесі рятувальники ДСНС дістали з-під завалів тіла двох загиблих, на зв'язок не виходять ще 7 мешканців багатоповерхівки. Про це вранці 2 березня повідомляє у Телеграм глава МВС України Ігор Клименко.

"Одеса. Внаслідок атаки російських терористів зруйновано 9-поверхівку. Щонайменше двоє людей загинули, їхні тіла дістали з-під завалів рятувальники ДСНС. Ще 7 людей постраждали. Серед них є дитина. Рятувальна операція триває безперервно, адже під завалами можуть бути люди. На зараз є дані, що на зв'язок не виходять 7 мешканців багатоповерхівки", - повідомляє міністр.

"До пошуків залучені кінологи. Психологи поліції та ДСНС на місці надають психологічну допомогу, по неї звернулись вже понад півсотні людей. Також оперативно розгорнуто пункти обігріву, адже внаслідок обстрілу без теплопостачання залишились десяток багатоквартирних будинків", - додав Клименко.

Як повідомлялося, ворожий ударний дрон влучив у багатоповерхівку в Одесі.

Відео - Телеграм-канал "Одеса.Офіційно"

Статті

Луганськ
08.06.2024
10:11

Життя чи спогади. Луганський щоденник

Подруга з України питає, як ми живемо. І я відповідаю чесно: добре – їжа, робота, плани. "Хіба краще, ніж 10 років тому?" – не вірить вона. Не можна порівнювати. Не можна проводити паралелі. Це нічого не дасть. Це як порівнювати себе у 20 та 40...
Країна
06.06.2024
20:31

Вступна кампанія для мешканців окупованих територій: умови та пільги

По-перше, дорога дуже ускладнилася, це довго, дорого і небезпечно. По-друге, жахи про мобілізацію, які ми бачимо, не сприяють переїзду молодих людей. Якщо він виїде і вступить до вишу, то автоматично стане невиїзним. По-третє, проблеми зі світлом і...
Країна
05.06.2024
13:57

Енергетика: невідворотний тягар тарифів

Завдання балансування енергосистеми виконували саме ТЕС та ТЕЦ. Тому планові відключення населення та підприємств від енергопостачання неминучі.
Всі статті