У чергах на виїзд із України стоять сотні автомобілів - Держприкордонслужба

Станом на ранок четверга, 28 липня, перед пунктами пропуску із сусідніми державами на виїзд з України утворилися черги з автомобілів та пішоходів. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Так, на кордоні з Польщею перед ПП "Угринів" на виїзд очікують 15 легкових автомобілів та 2 автобуси, на "Раві-Руській" черга з 30 автівок, у "Грушеві" – з 40. Тоді як у «Шегинях» в черзі стоять 70 легківок, 3 автобуси та 70 пішоходів. На інших пунктах пропуску на польському напрямку – черги відсутні.

На кордоні зі Словаччиною в "Малому Березному" у черзі 5 автомобілів, на пункті пропуску "Ужгород" – 10 автівок.

На угорсько-українському напрямку черги спостерігаються у пункті пропуску "Тиса" – 15 автівок. На ПП "Лужанка" та "Вилок" у чергах стоять по 10 автівок.

Водночас у пунктах пропуску на молдовському та румунському напрямках черг немає.

Як раніше повідомлялось, 18 липня у пункті пропуску "Краківець" розпочалися роботи з добудови пункту в рамках проекту "Відкриті кордони", у зв'язку з чим тимчасово зупинено перепустку легкових автомобілів на виїзд з України.

Статті

Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Всі статті