В ніч на 10 вересня рашисти вели обстріл трьох районів Дніпропетровської області - Резніченко

Російські окупанти обстріляли три районі Дніпропетровщини в ніч на 10 вересня. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко у своєму телеграм-каналі.

За словами обласного очільника, рашисти спрямували дві крилаті ракети на Дніпро. Одну з них було збито, а друга впала на об'єкт промислової інфраструктури. На місці падіння почалася пожежа, яку станом на зараз вже ліквідовано. Постраждалих немає.

Під вогнем окупантів опинилися Нікопольський та Синельниківський райони.

"Нікопольський район окупант накрив вогнем двічі. По Нікополю та Марганецькій громаді гатила ворожа важка артилерія. Людей не зачепило. По Синельниківському району на ранок ударили кілька російських ракет. Люди неушкоджені. Понівечено місцеве фермерське господарство. Інформація щодо наслідків уточнюється", - розповів Резніченко. 

Як повідомлялося раніше, сили ППО збили крилату ракету над Дніпром

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті