У Мінську судитимуть співачку, яка виконала на вулиці пісню "Обійми"

У Мінську після вуличного концерту, де прозвучала пісня українського гурту "Океан Ельзи", на зв'язок перестали виходити співачка Мерієм Герасименко, а також власник та співробітник бару "Банки-пляшки". Про це повідомляє "Настоящее время" з посиланням на видання "Наша Нiва".

Концерт Герасименка відбувся 3 серпня на вулиці Зибицькій біля бару "Банки-пляшки". Це був не перший такий її концерт, зазначає Zerkalo.io, проте цього разу на нього звернули увагу пропагандисти та силовики.

За даними видання, серед пісень, які виконала співачка, була пісня гурту "Океан Ельзи" "Обіймі". Глядачі публікували відео у соцмережах, нерідко – зі стікерами у жовто-синіх кольорах та іншими знаками підтримки України. Сама Герасименко була у білій футболці з червоним серцем.

Наступного дня після концерту на зв'язок перестали виходити Герасименко, власник бару Андрій Жук та його співробітник. Видання "Наша Нiва" пише, що співачку відпустили до суду, який відбудеться у понеділок. Герасименко та її колеги на дзвінки журналістів не відповіли.

Мерієм Герасименко 28 років. Вона є солісткою Meriem Band, брала участь у шоу "Голос" в Україні та росії, - йдеться у повідомленні.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті